language

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


Contrasenya

Ets nou?

Fes clic aquí

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

¿No ets client?

Contacta amb nosaltres..

La nostra història comença als anys setanta del segle passat quan adquirim una petita llibreria a punt de tancar i la convertim en la nostra família d'Embat.

Abarrotem les prestatgeries amb literatura d'autor, poesia, teatre, pensament i totes aquestes disciplines que ens ajuden a entendre la vida.

Aquí també troben material d'estudi els psicòlegs, historiadors o mestres. Des del 1975, han estat molts els estudiants i els professionals que a més de clients s'han convertit en amics.

Uns anys més tard el 1989 va néixer una germana petita, Quars. Tan diferent de nosaltres, a Quars es té passió per les matemàtiques, l'enginyeria i especialment el dret.

Allà, el nostre equip treballa perquè tu treballis, perquè estudiïs, perquè aprovis oposicions, per donar una resposta professional a tots aquells que s'acosten a conèixer-nos.

Gaudim també d'activitats a les dues llibreries; presentacions de llibres, lectures i xerrades. Participem en el foment de la lectura amb un club, el Mosqueiro i amb la nostra “nena mimada” el festival de novel·la negra “Febrer Negre” que se celebra des de l'any 2009.

Tenim vocació de llibreria. Ens agrada llegir, estimem els llibres i ens sentim a prop de tot allò que anomenem cultura.
0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant